Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Servicii
Servicii stomatologice personalizate
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina
DentActiv este primul cabinet stomatologic din Judetul Prahova ce ofera servicii eficiente de implantologie dentara si chirurgie laser la standarde internationale. Totodata cabinetul stomatologic va ofera in premiera pentru orasul Campina servicii de urgenta 24/7. In aceeasi locatie puteti efectua servicii de radiologie si imagistica dentara cu aparatura digitala ce permite protejarea maxima a pacientului (doze reduse de radiatii), iar pacientul este scutit de drumuri inutile in alte locatii.
Centrul Stomatologic DentActiv are 2 unituri performante ce permite un orar flexibil pentru programari iar durata de asteptare a pacientului va fi cat mai redusa. Acesta este si motivul pentru care centrul functioneaza de luni pana sambata iar pentru servicii de urgenta 24 din 24, 7 zile pe saptamana. Inainte de a incepe fiecare consultatie, specialistii DentActiv va ofera detalii in legatura cu procedurile de siguranta personala.


  • Terapie si chirugie laser
  • Protetica
  • Implantologie dentara
  • Ortodontie
  • Estetica si profilaxie
  • Endodontie
  • Pedodontie
  • Chirurgie dento-alveolara
  • Imagistica dentara
  • Parodontologia
/Laserul reprezinta o tehnologie ce are la baza amplificarea luminii prin emisia stimulata de radiatii, tehnologie care de aproximativ 30 ani si-a gasit aplicatii si in sfera medicinii dentare, aducand un plus de eficienta si confort tratamentelor stomatologice.

Dintre cele mai importante beneficii amintim ca laserul reduce sangerarea, sterilizeaza campul operator, procedurile realizate cu laserul nu necesita suturi, leziunea tesuturilor vecine este redusa, disconfortul si inflamatia postoperatorie fiind si ele cu mult reduse.

/Protetica este ramura stomatologiei care se ocupa cu refacerea functionalitatii aparatului dento-maxilar prin aplicarea de lucrari protetice fixe sau mobile. Aceste lucrari protetice sunt indicate fie pentru a proteza edentatii, fie pentru a oferi rezistenta unor dinti a caror structura a fost afectata de carie si unde distructia este atat de mare incat nu mai poate fi refacuta printr-o simpla obturatie.
DentActiv realizeaza:
-lucrari protetice fixe (coroane si punti) din aliaje nobile, seminobile, ceramica cu suport metalic si ceramica pe zirconiu
-incrustatii din materiale nobile sau ceramica
-fatetari ceramice
-reconstituiri corono-radiculare executate in cabinet cu pivoti din fibra de sticla-tratament de echilibrare ocluzala

/Implantologia dentara reprezinta o metoda moderna de tratament protetic al edentatiilor terminale (lipsesc ultimii dinti de pe arcada, protezarea clasica fiind imposibil de realizat dat fiind faptul ca lipseste unul din stalpi) dar si a edentatiilor intercalate (unde se evita slefuirea dintilor stalpi, acestia fiind integri).

Daca planul de tratament a fost realizat corect si statusul sanatatii generale a pacientului nu se modifica in timp, refacerea protetica rezista un timp indelungat.
In centrul nostru utilizam implante de ultima generatie, aplicarea lor facandu-se in conditii de stricta sterilizare.


/Tratamentul ortodontic asigura o dentitie functionala si eficienta, corecteaza anomaliile dentare si confera un aspect estetic armonios al dintilor.
La DentActiv veti beneficia de un tratament complet si complex al anomaliilor dento-alveolare (la copii cat si la adulti) prin terapie mobila, functionala, fixa cu tehnici fixe fizionomice sau tehnica linguala pentru adulti.
Dupa o examinare completa, medicul dentist va va explica problemele dentare pe care le aveti si ce tratament este indicat pentru a le rezolva prin ortodontie. Aparatele ortodontice actuale se potrivesc fiecarui pacient, indiferent de varsta acestuia.
Rezultatele tratamentului va vor asigura un zambet frumos si increzator/Cosmetica dentara reprezinta o modalitate de a realiza o imbunatatire a aspectului dintilor. Mijloacele cosmeticii dentare sunt: fatetele, albirea dentara, bijuteriile dentare, igienizarea si coroanele ceramice din portelan.
Controalele stomatologice periodice sunt hotaratoare si reprezinta principala metoda prin care se realizeaza preventia si profilaxia, medicul dentist fiind in masura sa directioneze tratamentele de profilaxie care trebuie sa fie unice pentru fiecare pacient in parte.

DentActiv va ofera metode de profilaxie (sigilari de santuri si fosete, fluorizari dentare etc) dar si tratamente estetice (albire profesionala, fatetari ceramice etc).

/Endodontia reprezinta ramura stomatologiei ce se ocupa de tratamentul si retratamentul endodontic al dintelui, prin conservarea sau sacrificarea vitalitatii pulpei dentare.
DentActiv realizeaza tratamente de canal si obturatii radiculare folosind tehnici moderne de condensare, ace flexibile din Nichel-Titan (ProTaper), ApexFinder, tratamentele efectuandu-se sub izolare cu diga. Dupa ce tesutul dur dentar a fost distrus de un proces carios se poate produce afectarea pulpei dentare astel incat este necesar sa se indeparteze nervul dentar si sa se obtureze canalul cu o pasta si conuri de gutaperca, dar si cu gutaperca injectata.
Procesul este integral nedureros datorita anesteziei locale.

/Pedodontia se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si al dintilor permanenti tineri.
In cadrul pedodontiei sunt incluse si tratamentele profilactice ca de exemplu: fluorizari, obturatii coronare, extractii, sigilari, instructiuni pentru un periaj corect etc.

Medicii de la DentActiv au experienta in comunicarea cu copiii, si vor dezvolta o relatie de incredere cu acestia inca de la prima vizita, adoptand un limbaj cald si prietenos.

/Chirurgia dento-alveolara reprezinta specialitatea medicinii dentare care ofera rezolvare chirurgicala pentru :
- dinti inclusi si semiinclusi ( odontectomii de molar de minte si canin)
- pericoronaritele molarului de minte
- abcesele vestibulare (incizii si drenaj)
- descoperiri chirurgicale in scop ortodontic
- gingivectomii, gingivoplastii
- sinus lift
/Serviciile de radiologie dentara ajuta la o diagnosticare corecta a problemelor legate de dantura (carii, infectii la radacina dintelui, etc), dar ajuta si la conceperea planului pentru aplicarea aparatelor dentare, deoarece trebuie avuta o imagine de ansamblu asupra sanatatii aparatului dento-maxilar.

Printre serviciile de radiologie dentara pe care le ofera DentActiv se numara: ortopantomograma in ocluzie si radiografiile retroalveorare./Parodontologia reprezinta ramura medicinii dentare ce studiaza afectiunile parodontiului marginal si tratamentul acestora atat medicamentos (prin aplicare de paste si geluri la nivelul pungilor parodontale , vaccinuri) dar si chirurgical (operatii cu lambou la nivelul dintilor afectati).


 
sus sus   inapoi inapoi

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0