Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Valori companie
Increderea ne uneste
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina

Cabinetul stomatologic DentActiv a aparut din dorinta de a oferi locuitorilor din orasul Campina servicii stomatologice la cele mai inalte standarde de profesionalism, altfel incat serviciile stomatologice de preventie si tratament moderne sa nu fie considerate ca niste servicii exclusiviste, iar realizarea lor sa se faca numai in alte orase mari.
De aceea, echipamentele medicale de top chiar si pentru cabinetele de lux (Kavo-Germania), echipa medicala de exceptie, formata din medici cu experienta ce profeseaza si in capitala, serviciile de imagistica medicala oferite in aceeasi locatie, cat si preturile competitive, vor oferi un plus de incredere celor care doresc excelenta in terapia stomatologica.

VIZIUNE

Activitatea de zi cu zi ne ofera experiente ce ne vor insoti intotdeauna pe parcursul vietii. Aceste experiente se aduna in sufletul nostru, iar orice eveniment pozitiv sau negativ nu trece fara urmari in sufletele noastre.
Bucuria
este cea care ne da speranta, implinirea profesionala ne da stabilitate iar sanatatea ne ofera incredere in viata noastra. Putem spune ca sanatatea este “ecoul” ce revine cu vitalitate in trup si ne da energia de-a merge mai departe.
Un intelept din antichitate spunea ca “nu putem fi fericiti daca ne doare o masea”, si cu siguranta nu putem gandi, iubi, comunica sau munci daca avem astfel de probleme.
De fiecare data cand un astfel de impediment este inlaturat, putem fi liberi catre cele mai nobile sentimente.
"Aduce incredere in viata ta" este sloganul pe baza caruia am plecat la acest drum, si dorim ca serviciile stomatologice oferite de Cabinetul DentActiv din Campina sa ofere tuturor increderea deplina atunci cand problemele stomatologice sunt eliminate.

PLANURI DE VIITOR

DentActiv a reusit inca de la lansare sa ofere servicii stomatologice personalizate si la preturi preferentiale pentru toti angajatii firmei Confind (peste 1200 de angajati).
Desi in numai 3 luni de la lansare DentActiv este un centru stomatologic de referinta pentru locuitorii orasului Campina si zonele invecinate, pe termen mediu si lung dorim extinderea serviciilor stomatologice marca DentActiv la nivel de judet si oferirea de turism medical la nivel national si international.

"Sanatatea este un domeniu in care voi investi si pe viitor,
deoarece am simtit pe pielea mea ca sanatatea este cea care
ne ofera incredere in viata.
Cu aceasta ocazie, ma gandesc ca voi putea porni un curent nou
pe piata serviciilor medicale din Romania, chiar de aici dintr-un oras
minunat aflat la poalele muntilor
"

fondatorul centrului, Ioan Simion

 
 
sus sus   inapoi inapoi

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0